WiFi Pluss

For bestilling:

Kontakt oss på telefon, e-post eller besøk oss.

 

Få full trådløs dekning med WiFi Pluss mesh-nettverk

Bli kvitt dødsonene og utnytt bredbåndet ditt over hele boligen med et mesh-nettverk. WiFi Pluss gir full dekning for alle enhetene dine, alltid.

Flere fordeler:

- Full kontroll via egen app 
- Foreldrekontroll
- Gjestenett

 

Mesh-nettverk: Flere tilgangspunkter sikrer dekningen.

Ett enkelt aksesspunkt eller én ruter vil alltid ha begrenset rekkevidde og kapasitet. Disse begrensningene er en del av wifi-teknologien, ikke kvalitetsproblemer med ruteren din.

Mesh-nettverket gjør at enhetene opptrer som én for deg som bruker, samtidig som de sprer dekningen i hele boligen og fordeler den trådløse datatrafikken.

Enhetene kommuniserer trådløst med hverandre, mens hovedenheten er kablet direkte til ruter eller modem. Der mange wifi-forsterkere eller “repeatere” bruker opp kapasitet på seg selv og belaster ruteren, overtar mesh-nettverket i stedet hele jobben med trådløst og gjør den bedre.

 

Klientstyring: Beveg deg fritt

Uansett sted i boligen har du samme SSID/nettverksnavn og passord. Mesh-nettverket sørger for at du alltid er koblet til der du får den beste ytelsen.

Dette betyr at du kan bevege deg rundt i boligen uten å merke at smarttelefonen eller laptopen skifter tilgangspunkt. Denne teknologien kalles klientstyring, fordi enhetene må styres aktivt for ikke å tviholde på oppkoblingen de allerede har. Klientstyring forhindrer også at én enkelt maskin eller trådløs enhet (for eksempel en gammel smarttelefon) saboterer for alle andre på nettet ved å bruke opp all kapasiteten.

 

Båndstyring: Få best ytelse

Mesh-nettverket sørger også for at alle enheter kobles til det frekvensbåndet som vil gi den beste ytelsen til enhver tid, ikke bare signalet som virker sterkest. Dermed får du bedre ytelse på enheter som støtter de nyeste standardene og 5 GHz-frekvensbåndet.